¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Ludus Mundi al Festival International des Jeux Cannes 2015

/ / Notícies

LM cannes 141013_jeux

Dels dies 27 al 1 de Març Ludus Mundi va viatjar a Cannes per assistir al Festival International des Jeux, un dels festivals de jocs més importants de França, on es fa l’entrega dels premis As d’Or 2015 i dels Cocktail Games 2015.

IMG_20150227_130757

IMG_20150227_154049

Varem poder tenir moltes cites amb les diferents editorials, varem aconseguir els jocs premiats per poder-los utilitzar a les activitats de Ludus Mundi, i molts contactes interessants pels Festivals que organitzarem. A més de saludar a molts autors de jocs, editors, il·lustradors i responsables de tota la industria del joc a França.

 

Galeria d’imatges:

Stands Editorials

Creadors, dissenyadors, il.lustradors, gent del mundillo del joc

Per últim us adjuntem un parell de GALERIES més de fotos, una de la sala de Prensa, amb la tria dels jocs nous i els nominats a l’As d’Or 2015 i un altre recull amb moltes més fotos del Festival.

Al final de tot afegirem uns quants VIDEOS del YouTube, amb una mica de recopilació del que es va veure al Festival i també el video de la gala d’entrega dels Premis Cocktail Games (on Ludus Mundi va asistir a primera fila) i va tenir aquests resultats:

Cocktail GamesCocktail d’Or : Détective Academy

Cocktail d’Argent : Kaleidos Junior

Cocktail de Bronze : What the fake

Cocktail d’Or Coup de coeur : Loony Quest

Cocktail d’Or du Prosélytisme ludique : L’heure du jeu

Cocktail d’Or du jeu familial : Perlinpinpin

Prix du Jury : Body Party

 

SUBIR