¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Serveis

Divulgem els món dels jocs de taula, amb l’intenció de que aquests penetrin a tots els sectors i àmbits socials. Considerem que els jocs i el jugar, ajuden a millorar la vida de les persones i el seu entorn.

Per tant, organitzem, produim, participem i ajudem a la creacio d’events i activitats lúdiques.

Projecte educatiu dedicat a l’aprenentatge a travers dels jocs de taula per a tot tipis de centres educatius i de formació.

Projecte educatiu creat per LUDUS MUNDI i coproduit juntament amb el CENTRE CÍVIC BARRI VELL-MERCADAL (seu del projecte).

Es tracta de la creació d’un programa d’activitats lúdicas complert i obert a propostes que integra divulgació, descubriment i educació a travers dels jocs: tallers, conferències, cursillos, partides obertes, sessions lúdiques temàtiques, exposicions, jornades, torneigos, etc.

Propossem un altre tipus d’oci. Un de mes sà, interactiu i sociable. Sessions lúdiques per compartir amb amics i familiars, a on es barregen les edats i els riures.

Fins i tot pots encarregar-nos el pastis!!

Ajudem a trobar el joc que necessites per tu, per un regla, etc.

També assesorem sobre el mon dels jocs: Què comprar? On comprar? On jugar?

Fem conferències sobre jocs i educació. I donem serveis de consultoria per centres educatius i de formació, institucions públiques i privades i per persones.

GAMEmifiqem els teus projectes!!

Dispossem d’una nutrida ludoteca que possem a disposició de qui la sol·liciti, a preus asequible i solidaris.

SUBIR