¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

VI Fira del Joc i de Nadal a Berga

/ / Notícies

«Jugues o et plantes?» Aquest és el lema de la Fira del Joc i de Nadal que per sisè any consecutiu es celebrarà el dia 6 de desembre a la Plaça de Viladomat i al Passeig de la Indústria de Berga.

Es tracta d’una mostra organitzada per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga i la Companyia de Jocs ‘l’Anònima’, i es basa en la combinació de tres elements principals amb l’objectiu d’aconseguir que petits i grans es diverteixin plegats: el joc tradicional, la festivitat de Nadal i el carrer.

L’espai firal es distribuirà en quatre zones; dues dedicades al joc tradicional i al joc de carrer, i dues on es repartiran botiguers, artesans, entitats berguedanes i firaires especialitzats en la festivitat de Nadal i en el joc.

En el context de la fira s’estrenaran concursos, campionats i les ‘Tardes de joc’; una jornada dedicada al joc tradicional que es farà el dissabte 1 de desembre i que servirà com a activitat prèvia i precedent a la Fira del Joc i de Nadal.

Per més informació: https://firadeljocberga.wordpress.com/

 

Ludus Mundi hi serem presents un any més amb un espai on farem jugar a un parell de jocs:

BROKS:

Broks és una divertida joguina de construcció que possibilita realitzar enginyosos dissenys que a més es mouen en articulacions i senzills mecanismes. Permet perfeccionar les habilitats espacials, aprendre funcionaments mecànics bàsics i complexos, i introduir conceptes de robòtica infantil d’una manera natural i senzilla.

        

GRAVITRAX:

GraviTrax és un circuit de bales innovador que desafia els principis del magnetisme, de la cinètica i de la gravetat! Amb aquest joc podràs donar curs a la teva creativitat per crear recorreguts increïbles que segueixen les lleis de la gravetat.

   

 

Broks
Gravitrax
SUBIR